Malzemeler;
Havuç ve patatesler haşlanır. (içine renk olsun diye yarım çay bardağı bezelye ekledim)Kereviz kabukları soyulup rendelenir. Sarımsak az tuzla dövülüp ilave edilir. Süzme yoğurtla bütün malzeme karıştırılır.Tuzu ayarlanır ve servis tabagına alınarak cevizle süslenir (ben içinede biraz ceviz koydum)
Afiyet olsun
- 1 kilogram kereviz
- Yarım kilogram süzme yoğurt
- 2-3 tane havuç
- 2 adet patates
- 2 diş sarımsak
- Mayonez
- Ceviz
Havuç ve patatesler haşlanır. (içine renk olsun diye yarım çay bardağı bezelye ekledim)Kereviz kabukları soyulup rendelenir. Sarımsak az tuzla dövülüp ilave edilir. Süzme yoğurtla bütün malzeme karıştırılır.Tuzu ayarlanır ve servis tabagına alınarak cevizle süslenir (ben içinede biraz ceviz koydum)
Afiyet olsun
Yorumlar