MALZEMELER
1 kg. ıspanak
3 yumurta
½ bağ yeşil soğan
2 yemek kaşığı yulaf ya da kepekli un koy
½ bağ maydanoz
2 tane haşlanmış patates
200 gr. beyaz peynir
3 yumurta
½ bağ yeşil soğan
2 yemek kaşığı yulaf ya da kepekli un koy
½ bağ maydanoz
2 tane haşlanmış patates
200 gr. beyaz peynir
HAZIRLANIŞI
Ispanakları yıkayıp kaynar suda 30 saniye beklet çıkar. Suyunu sıkıp doğra. İçine üç yumurta kır, ½ bağ yeşil soğan doğra, 2 yemek kaşığı yulaf ya da kepekli un koy. 2 tane haşlanmış patates rendele, 200 gr. beyaz peynir ekle. Karışımı iyice karıştır. Tepsiyi yağlayıp bu karışımı dök. 200 derecede ısıtılmış fırında 30 dakika pişir. Tepsiyi çıkarıp üzerine 1 bardak rendelenmiş kaşar peyniri döküp tekrar fırına koy peynir kızarınca sıcak sıcak servis yap.
Yorumlar