Malzemeler
yarım kilo ıspanak (ben organik ve buzluk için olanlardan kulandım)
1 domates veya konserve
mantar 250gr konserve (oldukca fazla sevdigimden mantarı çok kulandım)
kaşar peyniri
sogan tuz karabiber ve zeytin yagı
Yapımı
soganları yağda az kavurdum ve mantarları ekledim suyunu çektiğinde kabuğu soyulmuş domatesi ekledim,1-2 dakika pişirdikden sonra ıspanakları koydum ve suyunu çekene kadar orta ateşde pişirdim.Tuz ve karabiberi ekledim.Isıya dayanıklı bir cam tepsiye boşalttım ve yumurtaları ıspanakların ortalarına kırdım ve kaşarı ekledim.Yumurtalar pişinceye kadar 200 derece ısıdaki fırında pişirdim.
Afiyet olsun
yarım kilo ıspanak (ben organik ve buzluk için olanlardan kulandım)
1 domates veya konserve
mantar 250gr konserve (oldukca fazla sevdigimden mantarı çok kulandım)
kaşar peyniri
sogan tuz karabiber ve zeytin yagı
Yapımı
soganları yağda az kavurdum ve mantarları ekledim suyunu çektiğinde kabuğu soyulmuş domatesi ekledim,1-2 dakika pişirdikden sonra ıspanakları koydum ve suyunu çekene kadar orta ateşde pişirdim.Tuz ve karabiberi ekledim.Isıya dayanıklı bir cam tepsiye boşalttım ve yumurtaları ıspanakların ortalarına kırdım ve kaşarı ekledim.Yumurtalar pişinceye kadar 200 derece ısıdaki fırında pişirdim.
Afiyet olsun
Yorumlar